Autonet Mobility Show 2019 – evenimentul profesioniștilor auto

În 28 septembrie, Autonet Mobility Show și-a deschis porțile pentru profesioniștii din domeniul auto și nu numai. Tradiționalul eveniment a avut, și de această dată, un program foarte divers și bogat, atât în ceea ce privește partea profesională, cât și în ceea ce privește posibilitățile de relaxare și distracție.

A șaptea ediție a evenimentului desfășurată în Cluj-Napoca, a fost găzduită de moderna BT Arena, și a oferit oaspeților săi o largă paletă de activități, atât în interior, cât și în exterior. Cei mai importanți producători de piese și sisteme auto au fost prezenți pentru a-și prezenta noutățile și competențele profesionale numeroșilor vizitatori care le-au trecut pragul standului. Echipamentele de service au avut, de asemenea, succes, instrumentele de diagnoză, elevatoarele, sculele de mână și celelalte dispozitive prezentate generând un grad mare de interes printre participanți.

Bineînțeles, Grupul Autonet a fost foarte bine reprezentat de companiile și departamentele sale, precum și prin conceptele de service din portofoliul său. Trebuie amintit și standul dedicat învățământului dual, un proiect prin care Autonet sprijină și promovează dezvoltarea viitorilor specialiști auto, 130 dintre aceștia fiind prezenți la eveniment ca vizitatori. Latura profesională a Autonet Mobility Cluj-Napoca 2019 a fost întregită cu numeroase promoții și concursuri.


În total, cele 115 standuri au fost vizitate de peste 3.750 de profesioniști din domeniul reparațiilor și întreținerii auto, reprezentând 1,360 de service-uri, magazine de piese de schimb, flote, companii de transport, instituții și colaboratori. 


Atmosfera a fost una incendiară în zona destinată concertelor și posibilităților de relaxare și distracție. Amadeus a deschis seria cântărilor, interpretând în propriul lor stil cunoscute melodii aprținând unor artiști cunoscuți sau din coloane sonore ale unor filme celebre. Scena a fost, apoi, acaparată de show-ul exploziv și interactiv a lui Horia Brenciu și a orchestrei sale, o reprezentație în care publicul a fost parte integrantă a spectacolului. Seara a fost închisă de legendele rock-ului românesc, Holograf fiind întâmpinați cu multă căldură de către spectatori și, la rândul lor, a oferit un spectacol extraordinar, cu multe momente pline de emoție.


Colțurile tematice, devenite deja o obișnuință la evenimentele Autonet, au avut și de această dată mare căutare printre participanți. Delicatesele preparate din trufe, foie-gras, brânzeturi tradiționale și ciocolată au oferit o notă de eleganță colțului pentru degustări, iar berea nepasteurizată și vinurile bio au reprezentat un deliciu revigorant pentru cei care au dorit să le încerce. Copiii au avut și ei un loc special amenajat, în care au găsit jocuri și activități distractive și educative. Doamnele au fost răsfățate de experți în hair-styling și make-up. Și pentru ca amintirea acestui eveniment să fie palpabilă, vizitatorii au avut ocazia de a fi modele pentru artiștii în caricatură sau să își facă poze amuzante în photo-bus.


Autonet Mobility Show 2019 a mai oferit o surpriză plăcută participanților, și anume lansarea cafelei Autonet Black și a ceaiurilor Autonet, pe care partenerii companiei le vor putea comanda începând cu a doua jumătate a lunii octombrie. Autonet Black este un blend special creat pentru Autonet Import de către specialiștii Il Caffé, cu o experiență de peste 25 de ani în prăjirea și achiziționarea cafelei direct de la cultivatori din întreaga lume. Ceaiurile sunt selectate de la unul dintre cei mai importanți producători europeni, cu o tradiție de peste 130 de ani. Lansarea s-a bucurat de un succes deosebit, peste 3.000 de cafele fiind pregătite pentru doritori.


Este al optulea an în care Autonet Import organizează evenimentul Autonet Mobility Show, iar Cluj-Napoca a fost orașul cu care acest proiect a debutat. De aceea, suntem foarte mândri să constatăm, an de an, evoluția ascendentă pe care această serie de evenimente o are și importanța care îi este acordată de profesioniștii segmentului auto. Numărul participanților este mereu unul foarte important și este dovada succesului acestui proiect. Vă așteptăm și anul viitor!